Voor 16:00 besteld? Morgen in huis* | Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,- (daaronder € 4,95) | Winkel nabij Rotterdam | Vragen? Bel 010-226 38 68

Badr Hari na winst op Ismaël Londt

Badr Hari verslaat Ismaël Londt (video)

Badr Hari na winst op Ismaël LondtZaterdagavond maakte de omstreden topvechter Badr Hari zijn rentree in de ring. De partij tegen de Rotterdamse underdog stond al meermalen gepland, maar iedere keer ging deze uiteindelijk niet door. Voor beiden was de spanning beladen naar aanloop van deze partij in Tsjetjenië. De zwaargewichten gaven aan alles op alles te hebben gegeven in de maanden naar aanloop van deze partij.

Ismaël maakt een moeilijke start mee, want kreeg al gelijk een zware treffer van Badr waardoor Londt 8 tellen kreeg. De eerste ronde moest Ismaël Londt letterlijk zien te overleven, maar hij haalde uiteindelijk de bel. Ronde dik in het voordeel van Badr Hari. Ismaël vocht echter terug in rondes twee en drie en ook Badr kreeg zware hoofdtreffers te verduren. Uitendelijk besloot de scheidsrechter na 4 knockdowns voor Londt de partij te staken: winnaar Badr Hari.

Wil je de partij (nog) een keer bekijken? Hieronder staat de volledige partij.

Badr, Hari, Ismael, kickboxen, Londt, Video, Zwaargewicht

Copyright ©2020 MuayThai.nl. Alle rechten voorbehouden.