Beschermers

Resultaat 1–40 van de 449 resultaten wordt getoond

Beschermers voor alle vechtsporten

Of je nu aan kickboksen, karate of boksen doet, wij hebben voor alle vechtsporten de beste beschermers! Natuurlijk is het belangrijk om de juiste beschermde artikelen te dragen. Het is dan ook goed dat het dragen van beschermers door veel trainers verplicht wordt gesteld. Hierdoor kan je veilig en verantwoord trainen en dit is voor iedereen fijn!

Draag altijd een bitje

Bij alle vechtsporten is het dragen van een bitje / mondbeschermer bij het sparren aan te raden. Natuurlijk is het even wennen om zo'n bitje in je mond te hebben. Maar uiteindelijk wen je eraan en ga je de voordelen ervan inzien. Een bitje beschermd namelijk je tanden, tandvlees, lippen en wangen. Bij een klap tegen je mond zal het bitje de impact verdelen en hierdoor is de kans kleiner dat er beschadigingen optreden aan je gebit. Hoe beter de pasvorm van het bitje, des te beter je tanden beschermd zijn. Het is dan ook aan te raden om te investeren in een goed bitje. We raden volwassenen het ShockDoctor bitje aan.

Bandages dragen

Doe je aan boksen of kickboksen, draag dan altijd iets onder je bokshandschoenen! Je gaat namelijk zweten en dat zweet moet je opvangen. Het beste is om bandages te gebruiken. Deze nemen niet alleen het zweet goed op maar geven ook een goede ondersteuning aan de pols en handen. Je krijgt echt een compacte vuist waardoor je harder kunt slaan.

Binnenhandschoenen voor kinderen

Voor kleine kinderen zijn de XPRT binnenhandenschoenen ideaal. Deze trek je eenvoudig aan en na 2x trainen doe je ze in de wasmachine zodat ze weer fris zijn! Deze binnenhandschoenen zijn gemaakt van een topkwaliteit katoen en nemen super veel zweet op. De maten XXS en XS zijn ideaal voor de kleinste kinderen tot en met 8-10 jaar.

Beschermers voor Taekwon-do

Natuurlijk heb je bij Taekwon-do ook beschermers nodig, zowel voor de handen als de voeten. We hebben super goed materiaal van XPRT dat ook nog eens vriendelijk geprijsd is. Zo hebben we vele kleuren Taekwon-do voetbeschermers die een prima pasvorm hebben en goede bescherming bieden. Natuurlijk hebben we ook dezelfde kleuren Taekwon-do handschoenen zodat je een complete set hebt. Ook verkopen we de ITF approved TopTen beschermers.