Beschermers

Bij Fight2Win vind je een compleet overzicht van beschermers die worden gebruikt bij diverse vechtsporten. Veiligheid voor alles! Groot assortiment van scheenbeschermers voor onder meer kickboksen, hoofdbeschermers, gebitsbeschermers, kruisbeschermers en vuistbeschermers, maar ook bandages, windsels...

Resultaat 1–40 van de 164 resultaten wordt getoond
Kickbox Beschermers hebben we in vele soorten en maten! Van bitje, tot bandages, van kruisbeschermer tot scheenbeschermer. In onze echte winkel in Capelle aan den IJssel kan je natuurlijk alles komen passen!

Mondbeschermer

Heel belangrijk is het dragen van een goede mondbeschermer. We hebben voor kinderen speciale bitjes. Voor volwassenen hebben we genoeg keuze. Als u vaak een bitje in heeft, dan is het raadzaam om een duurder bitje te kopen. Alle bitjes die we verkopen moeten eerst passend gemaakt worden.

Bandages en Binnenhandschoenen

Het gebruik van binnenhandschoenen is essentieel. Ze nemen het zweet op en zorgen ervoor dat de bokshandschoenen in een betere conditie blijven. Kinderen kunnen het beste binnenhandschoenen nemen. Volwassen mannen en vrouwen slaan harder en moet dus echt bandages gebruiken.

Kickboks scheenbeschermers

Ook als het gaat om kickboks scheenbeschermers hebben we vele modellen. Voor kinderen tot 10-12 jaar zijn de kousmodellen van XPRT echt een aanrader! Voor volwassenen hebben we een breed assortiment. Als je weinig trapt en blokt, dan is een katoenen beschermer prima. Als het er echt hard aan toe gaat, dan raden we je aan met een kickboks scheenbeschermer van het merk King te trainen.