Binnenhandschoenen

Toont alle 15 resultaten

Binnenhandschoenen Boksen

Het gebruik van binnenhandschoen is ideaal voor mannen, vrouwen en kinderen. Door het dragen van binnenhandschoenen blijven je bokshandschoenen in een betere conditie. Het zweet trekt namelijk in de binnenhandschoenen en niet in de handschoenen. Na de training doe je ze gewoon in de wasmachine. Bij de volgende training heb je dan weer een frisse binnenhandschoentjes om aan te trekken. Zo voorkom je dat je bokshandschoenen gaan stinken. Ook zorgen ze ervoor dat de bokshandschoenen wat worden opgevuld zodat je een optimale pasvorm kan bereiken. De XPRT binnenhandschoenen zijn maar € 7,95 en verkrijgbaar in de maten XXS, XS, S, M en L. De kleinste maten zijn perfect voor kinderen van alle leeftijden, maat S voor pubers en dames en maat M is goed voor heren.

Extra bescherming met gelwraps

Natuurlijk verkopen we ook binnenhandschoenen met extra gelpadding, gelwraps geheten. We bieden onder meer Adidas, XPRT, Fumetsu, Booster en Hayabusa gelwraps aan. Het grote voordeel boven de eenvoudige binnen handschoenen is natuurlijk de gelpadding ter hoogte van de knokkels. Deze dikke gellaag geeft extra bescherming. Als je last hebt van gevoelige knokkels dan is dit zeker een goed product voor je! De extra demping is super fijn en voorkomt vervelende blessures. Wel zit er groot verschil tussen de verschillende merken.

Fumetsu Gel Binnenhandschoenen

We verkopen de Fumetsu Combat Gelwraps en die hebben een 8 mm dikke padding ter hoogte van de knokkels. Ook zit er nog een stuk bandage aan vast zodat je ook je pols extra stevig kunt inpakken. Dit geeft een super goed handgevoel en natuurlijk ook een super goede bescherming. Een bijkomend voordeel is dat ze leverbaar zijn in twee maten namelijk S/M en L/XL. Voor grote kinderen en volwassen vrouwen is S/M de juiste maat. Volwassen heren kiezen de L/XL.

Hayabusa Quick Gel wraps

Het bekende vechtsportmerk Hayabusa heeft ook quick gel wraps. Er is een grijze variant en een zwarte variant. Er zijn diverse maten. Deze vallen allemaal redelijk klein uit, dus neem gerust een maatje groter. De maten S, M en L zijn geschikt voor kinderen en dames met smalle handen. Voor volwassen heren zijn deze quick gelwraps meestal het best in L of XL.