Bokshandschoenen Competitor

Bokshandschoenen Competitor
 • Bokshandschoenen Competitor
 • Bokshandschoenen Competitor
   29,95
  • Beschrijving

   De Bokshandschoenen Competitor zijn ideaal voor kinderen en volwassen die lekker willen trainen met een goede én voordelige bokshandschoen. Dit model bokshandschoenen is gemaakt van skintex, een super sterk synthetisch leer dat bestand is tegen de zwaarste trainingen.

   Vooral voor ouders met kinderen is deze handschoenen een prima alternatief voor de duurdere leren bokshandschoenen. Kinderen kunnen nu eenmaal na een paar keer trainen opeens geen zin meer hebben. Als blijkt dat ze het echt leuk vinden, en er langere tijd op zitten, dan kunt u altijd de stap maken naar een leren bokshandschoen.

   Dit is natuurlijk ook van toepassing voor volwassen die gaan beginnen met boksen of kickboksen en graag hun eigen materiaal willen hebben. De vulling van de handschoenen is super goed en geeft een prima bescherming voor de knokkels en de vingers. Door de duimbeschermer kan de duim niet naar achter klappen en dit voorkomt dus vervelende blessures.

   De lange klittenbandsluiting is super fijn zodat ook kinderen hun bokshandschoenen zelf aan kunnen doen. De Bokshandschoenen Competitor zijn uitgevoerd in de kleur zwart en zijn dus prima te combineren met vele kleuren kickboks broekjes en scheenbeschermers.

   Wil je deze bokshandschoenen eerst eens passen? Bezoek dan onze vechtsport winkel in Capelle aan den IJssel.

   De Bokshandschoenen Competitor zijn ideaal voor kinderen en volwassen die lekker willen trainen met een goede én voordelige bokshandschoen. Dit model bokshandschoenen is gemaakt van skintex, een super sterk synthetisch leer dat bestand is tegen de zwaarste trainingen.

   Vooral voor ouders met kinderen is deze handschoenen een prima alternatief voor de duurdere leren bokshandschoenen. Kinderen kunnen nu eenmaal na een paar keer trainen opeens geen zin meer hebben. Als blijkt dat ze het echt leuk vinden, en er langere tijd op zitten, dan kunt u altijd de stap maken naar een leren bokshandschoen. Dit is natuurlijk ook van toepassing voor volwassen die gaan beginnen met boksen of kickboksen en graag hun eigen materiaal willen hebben.

   De vulling van de handschoenen is super goed en geeft een prima bescherming voor de knokkels en de vingers. Door de duimbeschermer kan de duim niet naar achter klappen en dit voorkomt dus vervelende blessures. De lange klittenbandsluiting is super fijn zodat ook kinderen hun bokshandschoenen zelf aan kunnen doen.

   De Bokshandschoenen Competitor zijn uitgevoerd in de kleur zwart en zijn dus prima te combineren met vele kleuren kickboks broekjes en scheenbeschermers. Wil je deze bokshandschoenen eerst eens passen? Bezoek dan onze vechtsport winkel in Capelle aan den IJssel.

   Specificaties:
   – Synthetisch leer
   – Lange klittenbandsluiting
   – Verstevigde stiknaden
   – Duimbeschermer
   – Dikke padding op de polsen en handpalm

   Kleuren en maten:
   De Bokshandschoenen Competitor zijn verkrijgbaar in de maten 6, 8, 10, 12, 14, en 16 oz.

   Welke maat/gewicht handschoen heb ik nodig?
   Om de juiste maat/gewicht van uw bokshandschoen te bepalen kunt het onderstaande schema aanhouden.

   < 35 kg – 6 oz
   35 – 45 kg – 8 oz
   45 – 55 kg – 10 oz
   55 – 70 kg – 12 oz
   70 – 85 kg – 14 oz
   > 85 kg – 16 oz

   Bokshandschoenen Competitor is te gebruiken voor
   Boksen Kickboksen Kick-fun Boksfit Jeugd kickboksen

   Bokshandschoenen Competitor video

  • Extra informatie

   Merk
   XPRT Fight Gear
   Materiaal
   Kunstleer
   Basiskleur
   Zwart
   Gewicht handschoen
   10 oz, 12 oz, 14 oz, 2 oz, 4 oz, 6 oz, 8 oz
   Geslacht
   Dames, Heren, Neutraal
   Bijzonderheden
   Dikke padding op de polsen en handpalm, Duimbeschermer, Lange klittenbandsluiting
  • Beoordelingen

   • Ralf

    gewoon prima handschoen voor een prima prijs, zit lekker en kan er goed mee meppen 🙂
   • Fam Vrieken

    Onze zoon van 8 gaat beginnen met kickboksen en zocht een handschoen met een leuke prijs. In de winkel geweest en deze zat niet alleen lekker maar paste ook in het budget. Goed geholpen door de eigenaar.
   • rik

    Deze handschoen heeft echt een mooi model en past mijn zoontje van 6 perfect. Goed advies gekregen per telefoon over de maat. Ga zo door!

   Een beoordeling toevoegen

   You must be logged in to post a review.

  Gerelateerde producten