Bokshandschoenen heren

Resultaat 1–40 van de 317 resultaten wordt getoond

Bokshandschoenen Heren

Bij Fight2win kunnen mannen terecht voor een ruime keuze bokshandschoenen. Voor iedereen hebben we een handschoen die voldoet aan de wensen. Veel mensen die we helpen in de winkel trainen 1 keer in de week. Dan is het zonde om een hele dure bokshandschoen te kopen. Wel raden we volwassen mannen altijd aan om leren bokshandschoenen te kopen. Deze gaan langer mee en kunnen beter ademen. Hierdoor kan zweet beter verdampen en blijven ze langer fris ruiken.

Welke maat heb ik nodig

Het standaard gewicht voor heren en mannen is 16 oz. Zit je rond de 70-75 kg dan is 14 oz een goede keuze. Voor de echte zwaargewichten is er de 18oz en de 20oz. Deze handschoenen zijn niet alleen zwaarder maar ook groter in omvang. Als je boven de 100kg weegt dan kan je 18oz overwegen.

1x keer trainen per week

Een goede keus zijn de XPRT Top Gloves vanaf € 59,95. Deze boxhandschoenen zijn gemaakt van 100% leer en hebben een prima pasvorm. Door de klittenbandsluiting heb je een goede fit op je pols. Ook de vulling is voldoende stevig. En dankzij de duimbeschermer kan je veilig trainen. Voor 75% van de mensen is model de juiste keus! Vergeet niet om bandages of binnen handschoenen te dragen. Deze nemen het zweet op en hierdoor blijven je handschoenen langer in een betere conditie.

2-3x keer trainen per week

Voor de mensen die 2 tot 3 keer in de week trainen, is het raadzaam om wat dieper in de buidel te tasten. Je komt dan al snel uit bij de merken Twins, King Pro, Hayabusa en Cleto Reyes. We bieden meer dan 20 modellen Twins bokshandschoenen aan. Natuurlijk worden alle Twins handschoenen met de hand gemaakt in Thailand. Dit land is de bakermat van het Muay Thai en hier weten ze dan ook precies waar een goede handschoen aan moet voldoen. Zo is de pasvorm super goed en door de dikke padding zijn je handen maximaal beschermd. De stevige klittenbandsluiting gaat lang mee en zorgt voor een strakke sluiting op de pols. Hierdoor heb je een betere feeling met de handschoen en komen je stoten beter aan. Alles aan deze handschoenen klopt gewoon.

Als je echt voor ultiem comfort en kwaliteit wilt gaan, dan kom je uit bij de Hayabusa bokshandschoenen. Het bijzondere aan dit merk is allereerst de dubbele sluiting. Dit zal natuurlijk even wennen zijn maar het is super fijn. Je hebt echt een bijna naadloze aansluiting op je pols. Dit zorgt voor een super goede algehele pasvorm. Daarnaast is de binnen voering super zacht en dusdanig behandeld dat vieze geurtjes geen kans krijgen. En natuurlijk zijn de kickbokshandschoenen gemaakt van de allerbeste kwaliteit materialen. De Hayabusa T3-lijn is gemaakt van ultra-sterk Vylar-2 en de luxe LX lijn van premium Italiaans runderleder. Ben je nog niet overtuigd? Kom dan langs onze kickboks winkel.