Voor 16:00 besteld? Morgen in huis* | Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,- (daaronder € 4,95) | Winkel nabij Rotterdam | Vragen? Bel 010-226 38 68

Brian-Douwes

Brian Douwes | Team Spirit

Brian Douwes is geboren op 21 november 1987 en is een professionele Nederlands kickbokser. Hij heeft de naam The BadAss. Hij komt uit voor Team Spirit (voormalig Top Team Beverwijk) in Beverwijk waar hij ook geboren is. Hij begon al op jonge leeftijd met Muay Thai. Toen hij 14 jaar oud was trainde hij onder leiding van oud-wereldkampioen Gilbert Ballantine. Hij maakte zijn K-1 debuut op de K-1 World MAX 2006 in Utrecht tegen Sander Duyvis. Brian Douwes maakte zijn doorbraak op het K-1 World GP 2008 in Amsterdam toen hij James McSweeney in de eerste ronde KO sloeg. Zijn tegenstander in de halve finale werd Zabit Samedov maar die partij wist hij helaas niet te winnen. Douwes zijn huidige kickboks record bedraagt 92 gevochten wedstrijden. Van die wedstrijden is dit zijn record: 66-25-1, van de 66 gewonnen wedstrijden heeft hij er 19 op knock-out gewonnen.

Douwes deed op 28 februari 2015 mee aan een hybride mma toernooi in Japan. Hij representeerde de sport kickboksen, hij vocht in een 8 man toernooi tegen vechters uit verschillende sporten: Judo, Karate, Capoeira, Senegalees Worstelen, Sumo, MMA, Shuai Jiao, Combat Sambo, en er deed ook een American voetbal speler mee. Douwes vocht in de eerste ronde van het toernooi tegen de Bulgaar Kamen Georgiev, hij representeerde combat Sambo (Russische mix van Judo en boksen), Douwes versloeg hem in de eerste ronde via knock-out. vervolgens in de halve finale vocht hij tegen de Chinees Han Wula, hij representeerde Shuai jiao (Chinese worstel vorm), Douews sloeg ook hem knock-out in de eerste ronde. Toen in de finale vocht hij tegen Amaramend Boldo uit Mongolië, hij representeerde Sumo. Met deze drie vroege knock-outs wist Douwes het toernooi te winnen.

Douwes zijn meest recente gevecht was op 29 september 2017 tegen Fred Sikking. Douwes won dit gevecht op punten.

 

Brian, Brian Douwes, Douwes, Team Spirit

Copyright ©2020 MuayThai.nl. Alle rechten voorbehouden.