Voor 16:00 besteld? Morgen in huis* | Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,- (daaronder € 4,95) | Winkel nabij Rotterdam | Vragen? Bel 010-226 38 68

Disclaimer

Het kan voorkomen dat de informatie op MuayThai.nl voorkomt niet overeenkomt met de werkelijkheid. Dit kan onder andere een gevolg zijn van veranderingen op websites, misinterpretaties of van het feit dat de door MuayThai.nl verschafte informatie gevoelig is voor verandering. MuayThai.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik maken van of vertrouwen op de door of namens haar verschafte informatie.

MuayThai.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld met betrekking tot eventuele schade ontstaan door het niet, of niet tijdig, leveren van goederen en/of diensten dan wel het leveren van goederen en/of diensten die gebrekkig zijn, dan wel schade hebben als gevolg van andere oorzaken.

MuayThai.nl kan dan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de website betreffende de juistheid van de gegevens, eventueel kwetsende of discriminerende uitlatingen, en/of tegen de wet in verkondigde uitspraken. MuayThai.nl behoudt zich het recht ten allen tijde links te verwijderen.

Copyright
Alle rechten voorbehouden. Niets van de MuayThai.nl website, brochures, flyers, advertenties en overige MuayThai.nl publicaties mogen worden gekopieerd dan wel opgeslagen in een gegevensbestand, in enige vorm of enige wijze, hetzij elektronisch, digitaal, mechanisch, handmatig, fotografisch of enige andere wijze.

Copyright ©2020 MuayThai.nl. Alle rechten voorbehouden.