Voor 16:00 besteld? Morgen in huis* | Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,- (daaronder € 4,95) | Winkel nabij Rotterdam | Vragen? Bel 010-226 38 68

Gaat Glory zwaargewicht kampioen Rico Verhoeven de UFC in?

Gaat Glory zwaargewicht kampioen Rico Verhoeven de UFC in?

In een aflevering van BJ Penn Radio, vertelde Rico Verhoeven dat hij zeer geïnteresseerd is in een gevecht met de UFC zwaargewicht titel houder Stipe Miocic. Ook vertelde Verhoeven dat hij een gevecht met Francis Ngannou ook ziet zitten. Zo vertelde hij dit tijdens zijn interview: “Het is niet alsof hij de beste spits is, maar Francis Ngannou … ik weet niet wat deze man doet, maar Godverdomme, hij onthoofdt jongens daarbinnen in die ring, zei Verhoeven”. “Ik hou gewoon van de manier waarop hij nu vecht, maar ik zou het ook leuk vinden om hem voor een tweede en derde en vierde ronde te zien gaan en te zien hoe hij het doet na een paar rondes. Voor nu doet hij het echt goed. Hij doet het erg goed en ik wens hem het allerbeste, wie weet, misschien komt er een tijd dat wij tegen elkaar zullen vechten … ”

De nieuwe Mayweather & McGregor moneyfight?

Rico Verhoeven wilt graag vechten tegen een MMA kampioen als Miocic in de UFC en daarna ook nog een keer in een kickboks gevecht. Zo zei hij: “Je moet vechten met kampioenen. Kampioen versus kampioen, de kickboksende koning versus de koning van zwaargewicht MMA.” Hoe het er nu naar uitziet is Verhoeven druk bezig met het organiseren van een nieuw wereldgevecht. Dit moet vergelijkbaar zijn zoals de battle tussen Floyd Mayweather en Connor McGregor. Hij zal hoogstwaarschijnlijk eerst vechten tegen Francis Ngannou en zich zo omhoog werken in de zwaargewicht competitie. Als hem dit lukt dan zal dit jaar nog het kampioenengevecht plaats vinden waar Rico en alle fans zich zo op verheugen.

BJ Penn Radio, Francis Ngannou, gevecht, Kickboxing, MMA, Rico Verhoeven, Stipe Miocic, UFC, vechten, Zwaargewicht

Copyright ©2020 MuayThai.nl. Alle rechten voorbehouden.