Voor 16:00 besteld? Morgen in huis* | Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,- (daaronder € 4,95) | Winkel nabij Rotterdam | Vragen? Bel 010-226 38 68

Gilbert Yvel

Gilbert Yvel, ook wel “The Hurricane” genoemd, is geboren op 30 juni 1976. Vandaag de dag is het een bekende MMA vechter die traint bij Vos Gym in Amsterdam. Hij staat te boek als een uitstekende bokser die tevens beschikt over een paar uitstekende knieën waarmee hij al vele partijen heeft beëindigd. Zijn mindere punten zijn te vinden in het worstelen. Veel van zijn nederlagen liep hij op door klemmen of verwurgingen.

Yvel staat te boek als een opvliegerig persoon. Zo sloeg hij tijdens een partij met Atte Backman in november 2004 de scheidsrechter KO en trapte hem vervolgens toen hij al op de grond lag. Voor deze grove overtreding werd hij gediskwalificeerd. Hij was al eerder gediskwalificeerd zoals in mei 1998 wegens bijten en in september 2001 ging hij telkens met zijn vingers in de ogen van Don Frye. Door deze momenten staat Yvel te boek als een vieze en oneerzame vechter.

 

Gilbert, Yvel

Copyright ©2020 MuayThai.nl. Alle rechten voorbehouden.