Kickboks Set Twins Basic

Aanbieding
Kickboks Set Twins Basic
 • Kickboks Set Twins Basic
 • Kickboks Set Twins Basic
 • Kickboks Set Twins Basic
 • Kickboks Set Twins Basic
 • Kickboks Set Twins Basic
 • Kickboks Set Twins Basic
 • Kickboks Set Twins Basic
   266,85  249,95
  • Beschrijving

   De Kickboks Set Twins Basic bevat onder meer de allerbeste bokshandschoenen en scheenbeschermers van het bekende kickboks merk Twins. Deze kickboks spullen worden met de hand gemaakt in Thailand, het land waar het kickboksen is ontstaan. Hier weten ze wat kwaliteit is en waar een goede bokshandschoen en scheenbeschermer aan moet voldoen. Zo zijn de bokshandschoenen, model BG-N, gemaakt van de allerbeste kwaliteit leer. De pasvorm is super goed en door de padding aan de binnenkant kan je trappen en stoten goed opvangen. Die padding geeft extra comfort! Deze handschoenen zijn uitermate populair en iedereen in onze winkel vindt ze lekker zitten! De scheenbeschermers hebben een lange klittenbandsluiting zodat je ze goed kunt vastzetten op je kuit. Het is een slanke, voorgevormde scheenbeschermer die super goed blijft zitten tijdens de training. We maken de set compleet met een paar bandages, een kruisbeschermer en een bitje. Dames, heren natuurlijk ook, kunnen kiezen voor extra bandages in plaats van een kruisbeschermer. Natuurlijk bent u ook welkom in onze vechtsportwinkel in Capelle aan den IJssel. U kunt dan alles passen en direct kopen! We zijn 6 dagen in de week geopend en voor de deur kunt u gratis parkeren!

   De Kickboks Set Twins Basic bevat onder meer de allerbeste bokshandschoenen en scheenbeschermers van het bekende kickboks merk Twins. Deze kickboks spullen worden met de hand gemaakt in Thailand, het land waar het kickboksen is ontstaan. Hier weten ze wat kwaliteit is en waar een goede bokshandschoen en scheenbeschermer aan moet voldoen.

   Zo zijn de bokshandschoenen, model BG-N, gemaakt van de allerbeste kwaliteit leer. De pasvorm is super goed en door de padding aan de binnenkant kan je trappen en stoten goed opvangen. Die padding geeft extra comfort! Deze handschoenen zijn uitermate populair en iedereen in onze winkel vindt ze lekker zitten! De scheenbeschermers hebben een lange klittenbandsluiting zodat je ze goed kunt vastzetten op je kuit. Het is een slanke, voorgevormde scheenbeschermer die super goed blijft zitten tijdens de training.

   We maken de set compleet met een paar bandages, een kruisbeschermer en een bitje. Dames, heren natuurlijk ook, kunnen kiezen voor extra bandages in plaats van een kruisbeschermer. Natuurlijk bent u ook welkom in onze vechtsportwinkel in Capelle aan den IJssel. U kunt dan alles passen en direct kopen! We zijn 6 dagen in de week geopend en voor de deur kunt u gratis parkeren!

   Inhoud Kickboks Set Twins Basic:
   – Twins BG-N Leren bokshandschoenen (10 oz – 16 oz)
   – Twins SG-3 scheenbeschermers (M – L)
   – Kruisbeschermer
   – Gebitsbeschermer
   – Zwarte bandages
   Welke maat/gewicht handschoen heb ik nodig?
   Om de juiste maat/gewicht van uw bokshandschoen te bepalen kunt het onderstaande schema aanhouden.
   < 55 kg – 10 oz
   55 – 65 kg – 12 oz
   65 – 80 kg – 14 oz
   > 80 kg – 16 oz

   Welke maat scheenbeschermer heb ik nodig?
   Om de juiste maat van uw scheenbeschermers te bepalen kunt het onderstaande schema aanhouden, waarbij u de lengte van u zelf als maatstaf neemt. 150 – 170 cm – M
   170 – 185 cm – L
   > 185 cm – XL

   Kickboks Set Twins Basic is te gebruiken voor
   Kickboksen Thaiboksen Kickboxen Muaythai
  • Extra informatie

   Merk
   Twins
   Basiskleur
   Zwart
   Geslacht
   Dames, Heren, Neutraal
   Gewicht handschoen
   10 oz, 12 oz, 14 oz, 16 oz
   Maat scheenbeschermers
   S, M, L, XL
   Maat kruisbeschermer
   M, L, XL, extra bandages
  • Beoordelingen

   • Marcel

    Zit als gegoten. Bedankt nog trouwens voor de uitstekende service omtrent versturing van het setje!!
   • Remy

    Top setjes van Twins. Goede bokshandschoenen en scheenbeschermers. Erg fijn dat er een broekje bij zit!

   Een beoordeling toevoegen

   You must be logged in to post a review.

  Gerelateerde producten

  • Hayabusa Mizuchi MMA Fight Short
  • Hayabusa Casual T-shirt Zwart
  • Venum Giant Plasma T-Shirt Zwart
  • Hayabusa T3 Hoofdbeschermer Zwart