Kickboks sets

Resultaat 1–40 van de 99 resultaten wordt getoond

Veel voordeel met kickbox sets

Als je een complete kickboks set koopt bij Fight2win profiteer je van veel korting! En dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen! Voor iedereen, jong of oud, beginner of gevorderd, hebben we de juiste set met kickboks spullen. Voor kinderen hebben we super leuke beginners setjes met kunstleren handschoenen, de nodige beschermers en broekje vanaf €79,95.

Meest verkochte kickbox set

Zowel in de winkel als online is de Kickbox Set Domination de best verkochte set. Deze set heeft 100% leren bokshandschoenen en stevige voorgevormde scheenbeschermers. Daarnaast zit er nog een bitje, tok, enkelkousen en een paar bandages in. En om de set compleet te maken ook nog een satijnen kickboks broekje! Dus echt alles wat je nodig hebt voor de training zit er in!

Ruime keuze voor beginners

Als je gaat beginnen met kickboksen, dan hoef je natuurlijk niet het duurste van het duurste te hebben. Dat kan wel, maar met dure bokshandschoenen ga je niet beter kickboksen. We raden je dan ook aan om te kiezen voor een set met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Alle sets van XPRT Fight Gear voldoen aan die eis. In alle sets voor volwassenen zitten 100% leren bokshandschoenen. Dat moet je echt hebben want kunstleer gaat sneller kapot en stinken. Kijk eens naar de XPRT Basic set. Dit is een goede keuze want dan heb je echt leren bokshandschoenen, goede scheenbeschermers en alle andere beschermers die je nodig hebt. Ook vrouwen kunnen deze set gebruiken en kiezen dan voor extra bandages in plaats van de kruisbeschermer.

Complete King Thaiboks sets

Als je meerdere keren per week traint en op zoek bent naar maximale bescherming voor handen en benen, dan raden wij de King kickboks sets aan. De scheenbeschermers van King staan bekend om de super goede pasvorm en de dikke padding. Ook is de wreefbeschermer extra groot zodat de hele voet optimaal beschermd is. Natuurlijk zijn de bokshandschoenen gemaakt van 100% leer. Door het verlengde polsstuk is je pols goed beschermd.