Muaythai.nl bezorgt super snel
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Muaythai.nl bezorgt super snel
€ 4,95 verzendkosten
en vanaf € 50,- gratis.

Gymbag essentials: trainingsspullen

Je kent het vast wel: je loopt de gym binnen en de vloer ligt bezaaid met enorme sporttassen. Allemaal verschillende grootten, kleuren en merken. Maar wat zit er nou precies in? Wat is er nou echt van noodzaak als je naar de gym gaat? Hieronder een aantal essentiële benodigdheden die je altijd in je tas zou moeten hebben. Natuurlijk heb je de basics als bijvoorbeeld: bokshandschoenen, scheenbeschermers, mondbescherming en hoofdbescherming. Deze hoor je onder andere standaard in je tas te hebben als je naar de kickboks training gaat.

Veel bandages
Je kan ze eigenlijk nooit te veel hebben. Misschien dat je tussen het sparren door eventjes rust neemt en je handschoenen uit doet. Dan is het natuurlijk niet fijn om die bezwete bandages weer om te doen. Wees voorbereid.

Cool / Heat-spray
Deze sprays zijn perfect om eventuele blessuren direct tegen te gaan en enigszins te verminderen. De Cool-spray zorgt ervoor dat zwellingen minder groot worden en dat de hersteltijd verminderd wordt. De Heat-spray maakt je spieren warm, wat heel fijn is pre-training. Maar ook na de training zal deze spray je helpen om pijnlijke spieren te verhelpen.

Namman Muay
Indien je zelf geen fan bent van de sprays, kan je deze creme gebruiken om je spieren voorafgaand van de training goed op te warmen. Handdoeken en kleding. Na de training is het wel zo fijn om jezelf op te frissen en schone kleding aan te trekken. Naast dat het goed voelt, zorgt dit tevens ook dat er geen bacteriën achterblijven die voor irritaties en dergelijke kunnen zorgen.

Fresh-KO spray
Na het sporten zullen je handschoenen en bandages doorweerkt van het zweet zijn. Daarom deze spray; zorgt ervoor dat je handschoenen weer schoon en fris zullen worden. Uiteraard zijn al deze spullen bij ons te bestellen of te koop in onze vechtsportwinkel in Rotterdam (Capelle aan den IJssel).

Geef een antwoord

Voor 16:00 uur besteld,
morgen in huis.
Gratis verzending vanaf € 50,-

Algemene info

Informatie

Openingstijden

Contact

 • Maandag
  10:00-16:00
 • Dindag
  10:00-16:00
 • Woensdag
  10:00-16:00
 • Donderdag
  10:00-16:00
 • Vrijdag
  10:00-16:00
 • Zaterdag
  11:00-15:00
Copyright ©2022 Muaythai.nl. Alle rechten voorbehouden.