Muaythai.nl bezorgt super snel
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Muaythai.nl bezorgt super snel
€ 4,95 verzendkosten
en vanaf € 50,- gratis.

Kickboks en Bokshandschoenen

Ben jij op zoek naar kickbokshandschoenen of bokshandschoenen? We hebben een assortiment van boks- en kickbokshandschoenen voor iedere vechtsporter. Ons brede assortiment aan bokshandschoenen en kickbokshandschoenen bestaat enkel uit topmerken, waaronder Twins, KING, XPRT, Booster, Hayabusa, Queen en Venum. Kickboks en Bokshandschoenen vindt je op MuayThai!

Boks en Kickbokshandschoenen Vechtsport Winkel
Tijdens het beoefenen van een vechtsport zoals MuayThai of Kickboksen zorgen boks- en kickbokshandschoenen ervoor dat polsen en handen beschermd blijven voor je tegenstander en jezelf. Er bestaan vele soorten en maten handschoenen die voor Thaiboksen, Kickboksen, MuayThai en Boksen kunnen worden gebruikt. Maar zoals bij iedere sport dien je ook je kickboks en bokshandschoenen te onderhouden. Wij hebben speciaal voor jou hierover onderhoudstips geschreven hoe je het beste je boks en kickbokshandschoenen kunt onderhouden!

De vechtsport winkel in alle Bokshandschoenen en Kickbokshandschoenen
Muaythai heeft een compleet assortiment van de nieuwste en beste boks en kickbokshandschoenen in alle prijsklassen. Zo zit er altijd de juiste handschoenen bij voor jou! Daarnaast is er veel keuze in maten, merken en kleuren die allemaal op voorraad zijn. Kom bij ons langs in de vechtsport winkel in Capelle aan den IJssel, nabij Rotterdam. In de vechtsport winkel kun je alle kickbokshandschoenen en bokshandschoenen passen en bekijken. Wil je meer weten over welke maat voor jou het beste is? Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar via 010 – 226 38 68. Of kijk even ons hulpmiddel bij het kiezen van de juiste kickboks en bokshandschoen!

Wat zijn de verschillen tussen Kickbokshandschoenen, Bokshandschoenen en Thai bokshandschoenen?
Tegenwoordig wordt er door de fabrikanten weinig onderscheidt meer gemaakt tussen bokshandschoenen, kickbokshandschoenen en thai bokshandschoenen. Vroeger zaten er wel grotere verschillen is zoals rondere bokshandschoenen en plattere kickbokshandschoenen. Kickbokshandschoenen bevatte wat minder foam en waren iets kleiner. Toch is er tegenwoordig nauwelijks verschil meer en wordt daar ook geen onderscheid meer in gemaakt.

Waar wel nog verschillen tussen zitten zijn Muay Thai handschoenen en kickbokshandschoenen. Bij Thai Boksen wordt vaak te duim meer gebruikt voor clinchen en dient de duim meer bewegingsvrijheid te hebben. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker meer grip heeft. Maar ook dit zie je steeds minder terug. Kortom zijn alle grote verschillen tussen de handschoenen niet meer zo belangrijk.

bokshandschoenen, kickbokshandschoenen, MuayThai Handschoenen, Thaibokshandschoenen, Vechtsport Winkel

Geef een antwoord

Voor 16:00 uur besteld,
morgen in huis.
Gratis verzending vanaf € 50,-

Algemene info

Informatie

Openingstijden

Contact

 • Maandag
  10:00-16:00
 • Dindag
  10:00-16:00
 • Woensdag
  10:00-16:00
 • Donderdag
  10:00-16:00
 • Vrijdag
  10:00-16:00
 • Zaterdag
  11:00-15:00
Copyright ©2022 Muaythai.nl. Alle rechten voorbehouden.