Muaythai.nl bezorgt super snel
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Muaythai.nl bezorgt super snel
€ 4,95 verzendkosten
en vanaf € 50,- gratis.

Onderhoud tips voor boks-handschoenen

Bokshandschoenen moet je goed onderhouden. Daarom hebben we enkele handige tips voor je op een rijtje gezet. Als je onderstaande tips goed opvolgt, heb je veel en lang plezier van bokshandschoenen.

– Na elke training moet je je bokshandschoenen uit je sporttas halen. De bokshandschoen nemen tijdens de training veel zweet op en daarom moeten ze goed luchten. Leg ze in een goed geventileerde kamer of op het balkon.
– Gebruik je bokshandschoenen altijd in combinatie met bandages of gel wraps. Dit heeft twee voordelen: je bokshandschoenen gaan minder stinken en je beschermt je pols en knokkels goed.
– Gebruik je bokshandschoenen niet voor de bokszak. Leer op leer gaat sneller kapot. Je kan beter zakhandschoenen aanschaffen of met MMA handschoenen op de bokszak trainen.
– Koop niet te grote bokshandschoenen want dat kan irritaties opleveren. Het beschermt ook minder bij je pols.
– Als je je bokshandschoenen voor de eerste keer gebruikt, moet je ze goed inslaan. Na de tweede training zitten de bokshandschoenen als gegoten.
– Vulling/padding stootvlak: de vulling van het stootvlak moet dik en stevig genoeg zijn om ervoor te kunnen zorgen dat je niet door de vulling heen stoot.


Voor degene die zijn of haar handschoenen altijd lekker hygiënisch fris wil houden hebben we een speciaal ontwikkelde spray in onze winkel: de Fresh-Ko spray.

Boksen, bokshandschoenen, gloves, Onderhoud, Tips

Geef een antwoord

Voor 16:00 uur besteld,
morgen in huis.
Gratis verzending vanaf € 50,-

Algemene info

Informatie

Openingstijden

Contact

 • Maandag
  10:00-16:00
 • Dindag
  10:00-16:00
 • Woensdag
  10:00-16:00
 • Donderdag
  10:00-16:00
 • Vrijdag
  10:00-16:00
 • Zaterdag
  11:00-15:00
Copyright ©2022 Muaythai.nl. Alle rechten voorbehouden.