Voor 16:00 besteld? Morgen in huis* | Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,- (daaronder € 4,95) | Winkel nabij Rotterdam | Vragen? Bel 010-226 38 68

Michael-Duut

Michael Duut – Manhoef Fight & Fitness

Michael Duut is op 22 januari 1990 in Groningen geboren. Duut is op 10 jarige leeftijd begonnen met kickboksen nadat hij op school werd gepest. Momenteel staat Duut onder contract bij Glory kickboxing. Zijn huidige Glory record is 5 gewonnen partijen en 3 verloren, van de 5 gewonnen wedstrijden heeft hij er 3 op knock-out gewonnen. Duut traint bij Manhoef Fight & Fitness met als trainer Melvin Manhoef.

Duut staat vooral bekend als de man die in het Glory halfzwaargewicht toernooi in Chicago Tyrone Spong neersloeg in de eerste ronde. Duut verloor deze partij toen Spong kort na de knock-down Duut zelf knock-out sloeg.

Duut vocht op Glory 45 Amsterdam in een Light Heavyweight toernooi, het was een vier man toernooi tussen Michael Duut, Manny Mancha, Imad Hadar en Dragos Zubco. Duut vocht eerst tegen Zubco in de halve finale. Duut sloeg Zubco in de eerste ronde knock-out met een linkse hoek. Daarna vocht Duut in de finale tegen de Amerikaan Manny Mancha, ook deze partij won Duut via eerste ronde knock-out met wederom een linkse hoek.

Glory. Tyrone Spong, Kickboksen, Michael Duut, Muay Thai

Copyright ©2018 MuayThai.nl. Alle rechten voorbehouden.