Voor 16:00 besteld? Morgen in huis* | Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,- (daaronder € 4,95) | Winkel nabij Rotterdam | Vragen? Bel 010-226 38 68

groen-hart

Murthel Groenhart | Mike’s Gym

Murthel Groenhart is geboren op 10 oktober 1986 en woont in Amsterdam. Zijn bijnaam is “The Predator” en dat is ook wel te zien tijdens zijn partijen. Hij traint bij de bekende school Mike’s Gym bij Mike Passenier. Passenier is ook wel bekend als de trainer van andere grote kickboksers, onder andere Badr Hari is één van Passenier zijn grote vechters. Groenhart staat momenteel onder contract bij Glory en is de huidige Glory Welterweight (76 kg) kampioen. Hij heeft een Glory record van 10-6 met daarvan 6 gewonnen partijen door knock-out.

Groenhart heeft twee keer gevochten tegen voormalig Glory kampioen Nieky Holzken, maar verloor twee keer van hem door jury beslissing. Daarna toen Holzken zijn titel verloor van de Fransman Cedric Doumbe in december van 2016. Toen hij hem later in 2017 ook niet wist terug te winnen was het de beurt aan Groenhart om Doumbe uit te dagen. Groenhart vocht tegen Doumbe in augustus van 2017. Groenhart won dit gevecht via split decision.

 

glory, Groenhart, Mike's Gym, Murthel

Copyright ©2020 MuayThai.nl. Alle rechten voorbehouden.