Muaythai.nl bezorgt super snel
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Muaythai.nl bezorgt super snel
€ 4,95 verzendkosten
en vanaf € 50,- gratis.

Muursteun voor bokszak

 49,95

Eenvoudig te monteren
De hoogte bepaal je zelf

 • Beschrijving

  Deze muursteun voor een bokszak is gemaakt van staal en is de ideale manier om een bokszak op te hangen. Deze muursteun is geschikt voor alle bokszakken en is onwijs sterk. Een bokszak van 180 cm kan hier met gemak aanhangen. Deze muursteun is ontworpen om de kracht die wordt uitgeoefend op de bokszak optimaal weg te leiden. Als je op zoek bent naar een ideale manier om een bokszak thuis of op een sportschool te bevestigen, dan is deze stalen muursteun de oplossing.

  Deze muursteun wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal dat bestaat uit keilbouten, schroeven en pluggen. LET OP: de muursteun kan alleen worden bevestigd op stenen of betonnen muren. Op dunne wanden die gemaakt zijn van hout of gipsplaat is de muursteun niet geschikt!

  Is deze muursteun geschikt voor alle bokszakken?
  Ja, deze stalen en sterke muursteun is geschikt voor alle bokszakken. Bokszakken tot 70 kilogram kunnen aan deze muursteun worden gehangen.

  Wat zijn de afmetingen van de muursteun?
  Als je de muursteun voor een bokszak goed hebt bevestigd, dan komt het ophangpunt voor de bokszak 75 cm van de muur af. Dit is een gangbare afstand en geeft je voldoende ruimte om alle denkbare bokszak oefeningen te doen.

  Hoe bepaal ik de hoogte van de muursteun?
  Het bevestigen van de muursteun is afhankelijk van uw lengte. De bovenkant van de bokszak moet altijd minimaal 10 cm boven uw eigen lengte komen te hangen. Tel hierbij de lengte van de bokszak ketting (30 cm) bij op en dan heb je de juiste plek voor de muursteun. Als er meerdere mensen op een bokszak gaan trainen, ga dan uit van een hoogte van 220 cm.

  Tips voor bevestiging:
  Bepaal altijd eerst de hoogte van de muursteun voordat u gaat boren in de muur. Teken alles zorgvuldig af. Dit voorkomt fouten en onnodige schade aan uw muren. De keilbouten moeten worden gebruikt met de plug en dienen geheel in de plug te worden vastgedraaid.
 • Extra informatie

  Merk
  Victory Sports
  Materiaal
  Metaal
  basiskleur
  Zilver
  geslacht
  Dames, Heren, Neutraal
  bijzonderheden
  Stoere uitstraling
 • 1 beoordeling voor Muursteun voor bokszak

  1. edwin

   Deze Muursteun werkt uitstekend. FF passen en meten en dan hangt het super sterk.
  Een beoordeling toevoegen

Voor 16:00 uur besteld,
morgen in huis.
Gratis verzending vanaf € 50,-

Algemene info

Informatie

Openingstijden

Contact

 • Maandag
  10:00-16:00
 • Dindag
  10:00-16:00
 • Woensdag
  10:00-16:00
 • Donderdag
  10:00-16:00
 • Vrijdag
  10:00-16:00
 • Zaterdag
  11:00-15:00
Copyright ©2022 Muaythai.nl. Alle rechten voorbehouden.