Muaythai.nl bezorgt super snel
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Muaythai.nl bezorgt super snel
€ 4,95 verzendkosten
en vanaf € 50,- gratis.

Bootcamp

Bootcamp wint de laatste tijd steeds meer populariteit in Nederland. Maar wat is bootcamp eigenlijk en wat houd het in ? Oorsprong De bootcamp trainingsmethode is ontstaan in het Amerikaanse leger . Het doel was om soldaten zo snel mogelijk klaar te stomen voor een missie. Zowel fysiek als mentaal. Om dat het tijdsbestek zo kort was moest er snel maximaal resultaat worden geboekt. Dit gebeurde met zeer intensieve trainingen waar bij heel het lichaam werd gebruikt. Tegenwoordig zijn de bootcamp methodes aangepast en doorontwikkeld zo dat ook recreatiesporters hier aan mee kunnen doen en toch een leuke uitdaging hebben. Voor de gevorderde sporters zijn er speciale bootcamps of zij maken hun bootcamp zelf zwaarder.

1024px-Drill_Sergeant

Bootcamp in Nederland  Over kan je je al inschrijven voor bootcamps door heel het land. Je zult met een groep samen aan de slag gaan in de buitenlucht. De trainer zal vertellen wat er op het programma staat en dan samen de met de groep de oefeningen uitvoeren. De oefeningen verschillen per organisatie sommige beschikken over een eigen terrein met een heel parcours. Terwijl je bij andere juist midden in de natuur zit en juist de natuur gebruikt voor oefeningen. Hier bij kan je denken aan fitness oefeningen , hardlopen, conditie traingen. Er kan ook gebruik worden gemaakt van gewichten zoals dumbles en kettlebelts. Maar ook batlleropes. auto en vrachtwagen banden heel divers en verschillend per organisatie. Door dat je in een groep actief bent komt er onbewust ook competitiedrang in je naar boven, je wilt natuurlijk beter presteren dan je trainingspartner. bootcamp   Waarom  Bootcamp ? Krachttraining voor ultieme spieropbouw Conditietraining voor ‘marathon-uithoudingsvermogen’ Trainen in de buitenlucht Trainen met gemotiveerde en ervaren trainers Personal Training voor iedereen! Een leuke manier om veel calorieën te verbranden (600-800 kcal per les) Elke oefening en iedere les is anders, dus het verveelt nooit! Zo uitdagend als jouw niveau het toelaat Samen trainen in een groep Toename coördinatie en wendbaarheid Bevordert je geestelijke gezondheid en je gemoedstoestand   Kort om bootcamp is voor iedereen en lekker gezond buiten. Je kunt je aansluiten bij een organisatie en aan de slag gaan. Wij hebben alvast wat items voor je geselecteerd die je kunt gebruiken bij je bootcamp.   Bootcamp

Enkelgewichten en gewichtshandschoenen  zijn perfect voor het verzwaren van je bootcamp.

bootcamp

Het saunapak soort er voor dat je tijdens de bootcamp meer zweet waardoor je vocht en afvalstoffen verliest.

bal1

Medicijnballen zijn er in veel gewichtsklasse. Ze zijn er handig om buiten mee te trainingen  zo dat je niets kan beschadigen met de zware ballen.

Je kunt er veel verschillende oefeningen doen mee waar mee je  heel je lichaam trainend.

123Webshops – Webwinkel overzicht

Battlerope, bootcamp, Bootkamp

Geef een antwoord

Voor 16:00 uur besteld,
morgen in huis.
Gratis verzending vanaf € 50,-

Algemene info

Informatie

Openingstijden

Contact

 • Maandag
  10:00-16:00
 • Dindag
  10:00-16:00
 • Woensdag
  10:00-16:00
 • Donderdag
  10:00-16:00
 • Vrijdag
  10:00-16:00
 • Zaterdag
  11:00-15:00
Copyright ©2022 Muaythai.nl. Alle rechten voorbehouden.