Muaythai.nl bezorgt super snel
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Muaythai.nl bezorgt super snel
€ 4,95 verzendkosten
en vanaf € 50,- gratis.

Morgen live op Spike: Rico Verhoeven verslaat Glory 29 vanuit Kopenhagen

Mis morgen niets van #Glory29 op Spike

Nieky ‘The Natural’ Holzken, Jahfarr Wilnis en Ismael ‘Mr Pain’ Londt zijn er klaar voor! Morgen, zaterdag 16 april, staan zij in de ring van Glory 29 Copenhagen.Spike zendt Glory 29 vanaf 22.00 uur live uit. Alle ogen zijn natuurlijk gericht op het laatste gevecht. Behoudt Nieky Holzken zijn belt als wereldkampioen welterweight?

De fightcard van morgenavond:
 • A: Jahfarr Wilniss vs Kirill Kornilov
 • B: Anderson Silva vs Ismael Londt
 • Serhiy Adamchuk vs Mohammed El-Mir
 • Winner Fight A vs Winner Fight B
 • World title: Nieky Holzken vs Yoann Kongolo
Vanmiddag was de officiële weigh-in in Kopenhagen, Spike was aanwezig en sprak een aantal vechters hoe zij tegen morgenavond aankijken: Ismael Londt: “Ik voel me goed, ben klaar voor een feestje. Ik heb me goed voorbereid, zoals vroeger. Verhoeven zit nog niet in mijn hoofd, eerst deze gevechten. Ik heb goed vertrouwen.” Anderson Silva: “I feel confident, very confident. It’s just another match and I’m only thinking about the first one. I will be watching the other fight of course, to know how to fight.  Fighting is my job, so this is just another day. Londt is a strong and aggressive fighter, which is good for me because I am a counter fighter.” Jahfarr Wilnis: “Een mogelijke match tegen Verhoeven is nog ver weg, al spookt het natuurlijk wel een beetje door je hoofd. Een toernooi is anders dan een gewone match – het is zwaarder omdat je je mentaal anders voor moet bereiden. Aan de andere kant moet je je niet inhouden tijdens een gevecht. Bij het switchen tussen de matches zal ik een schakel moeten maken. Gefocust en ontspannen blijven doe ik door afleiding: filmpje kijken, praten met thuis, je kent het.” Nieky Holzken: “Ik voel me goed. Er is niet veel anders dan gewoonlijk, al heb ik meer focus omdat er nu geen reality show om me heen draait. Ik heb mijn gewoonlijke training weer opgepakt en heb hand-oog coördinatie oefeningen gedaan. Kongolo is een sterke jongen die hard vecht, en dat ligt me wel. Hij is wel een beetje een uitslover, maar daar kan hij ook niks aan doen. Hij heeft de hele tijd zijn koptelefoon op om maar niet aan me te denken, maar zodra dat ding af is ben ik het enige waar hij aan kan denken.” Serhiy Adamchuck neemt last minute de plek in van de geblesseerde Niclas Larsen en staat tegenover Mohammed El-Mir: “Getting called into a match like this isn’t a problem. I train everyday, so otherwise I would be at the gym today!” Glory 29 online #Glory29 Wereldkampioen heavyweight Rico ‘The Prince’ Verhoeven reist mee met Spike naar Kopenhagen en neemt het Spike Instagram account morgen over. Volg hem@spiketvnl. Live vanuit Kopenhagen is hij de Spike tourguide van Glory 29. Hij geeft een voorbeschouwing op de fights, geeft een kijkje vanuit de arena, deelt backstagebeelden en een nabeschouwing van het event. Volg daarnaast de SpikeFacebook en Twitter voor een compleet online verslag. Mis het niet!

Rico Verhoeven: “Wil je alles zien wat backstage gebeurt van de vechters, interviews, noem maar op. Volg dan @SpikeTVNL!” (video)

Glory 29 op tv

Als een warming-up voor GLORY 29 zendt Spike vanavond, vrijdag 15 aprilom 00.15 uur de Countdown to GLORY 29 uit. Tijdens de countdown kom je alle ins & outs te weten over de vechters die in de ring staan. Glory 29 wordt live uitgezonden op zaterdag 16 april om 22.00 uur op Spike, de herhaling op dinsdag 19 april om23.50 uur. De Glory 29 Superfight Series zijn vrijdag 29 april om 22.15 uur te zien, natuurlijk ook op Spike.

Live it like Spike! 

Boksen, Fight, Kickboks, Kickbox, Live, morgen, Spike, wereldkam

Geef een antwoord

Voor 16:00 uur besteld,
morgen in huis.
Gratis verzending vanaf € 50,-

Algemene info

Informatie

Openingstijden

Contact

 • Maandag
  10:00-16:00
 • Dindag
  10:00-16:00
 • Woensdag
  10:00-16:00
 • Donderdag
  10:00-16:00
 • Vrijdag
  10:00-16:00
 • Zaterdag
  11:00-15:00
Copyright ©2022 Muaythai.nl. Alle rechten voorbehouden.