Muaythai.nl bezorgt super snel
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Muaythai.nl bezorgt super snel
€ 4,95 verzendkosten
en vanaf € 50,- gratis.

Nieuwe baas van Glory wil een kickbox gevecht van de eeuw!

Vanochtend konden we op nu.nl lezen dat Marshall Zelaznik, de CEO van Glory, grote plannen heeft. De ervaren Amerikaanse CEO, die ook al werkte voor de UFC, is van plan om op korte termijn een gevecht van de eeuw te organiseren waar volgens hem sportliefhebbers wereldwijd massaal naar zullen kijken. Hij zegt het als volgt:
“Zoals in de jaren 70 met Rumble in de Jungle met Muhammad Ali en George Foreman, of recentelijk de bokswedstrijd tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor. Zoiets kan in het kickboksen ook gebeuren, misschien al binnen twaalf maanden.”
Zo’n uitspraak zet je natuurlijk wel aan het denken. Het lijkt ons een zekerheid dat Rico Verhoeven in de ring staat want hij is de huidig kampioen in het zwaargewicht. Maar wie wordt zijn tegenstander? We denken niet dat de wereld warm loopt voor een rematch tussen Badr Hari en Rico Verhoeven. Met een dergelijke partij krijg je wel de Rai of Ahoy vol maar dit zal zeker niet wereldwijd tot miljoenen kijkers leiden. Het moet natuurlijk een groot spektakel worden en aangezien de VS een grote markt is voor Glory, is de kans volgens ons groot dat Rico tegen een grote naam uit de UFC komt te staan. Het zal dan wel iemand moeten zijn in zijn gewichtsklasse en die affiniteit heeft met boksen / kickboksen. Het zou ons niet verbazen als hij tegen Stipe Miocic gaat knokken. Die is momenteel de kampioen in de UFC bij het zwaargewicht en heeft gewonnen van vele bekende vechters. Zo wist hij onder meer te winnen van Stefan Struve, Mark Hunt, Fabricio Werdum en recent nog van Francis Ngannou. Deze laatste is ook een mogelijke tegenstander. Hij heeft momenteel de hoogste stootkracht! Dat zijn wel feiten waar de Amerikanen gek op zijn! Kortom, de geruchtenmachine draait op volle toeren!

I currently hold the world records of punching power ? #thepredator

Een bericht gedeeld door Francis Ngannou (@francisngannou) op 24 Nov 2017 om 1:22 (PST)

 

eeuw, gevecht, glory, Rico, UFC, Verhoeven

Geef een antwoord

Voor 16:00 uur besteld,
morgen in huis.
Gratis verzending vanaf € 50,-

Algemene info

Informatie

Openingstijden

Contact

 • Maandag
  10:00-16:00
 • Dindag
  10:00-16:00
 • Woensdag
  10:00-16:00
 • Donderdag
  10:00-16:00
 • Vrijdag
  10:00-16:00
 • Zaterdag
  11:00-15:00
Copyright ©2022 Muaythai.nl. Alle rechten voorbehouden.