Muaythai.nl bezorgt super snel
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Muaythai.nl bezorgt super snel
€ 4,95 verzendkosten
en vanaf € 50,- gratis.

Sinterklaas cadeautips en gedichten

SinterklaasCadeauTipsDe Sint en zijn Pieten zijn weer in het land aangekomen. Er staan weer vele schoenen klaar die door de Pieten gevuld moeten worden. Maar met wat en waar kan de Sint de cadeautjes van de verlanglijstjes vinden ? Om de Sint te helpen hebben wij alvast  een paar leuke schoencadeautjes geselecteerd :

XPRT Bandages

€7.95

3_xprt_bandages_muaythai

Gekleurde bitjes

€9.95

gum-shield-kleur

Plastic Springtouw

€9.95

springtouwplasticp2boosterXPRT Enkelkousen

€9.95

enkelkousen-blauw

Als je moeite hebt met het maken van een leuk Sinterklaasgedicht, dan kan je wellicht één van onderstaande Sinterklaasgedichten gebruiken.

Gedicht 1

Beste …..,

Sporten, dat is je lust en je leven, daar zou je alles aan uit willen geven. En wat jij dan allemaal doet, kickboxen en mma, dat doe jij pas goed.

Soms een blauw oog of een verdraaide knie, maar opgeven, dat doe jij nie. In boksen ben jij een kei, niemand is zo goed als jij.

Bokskampioen worden is je grootste wens, jij bent echt een sportief mens. MMA is ook een prima sport, waar je super fit van wordt.

In de ring sla je altijd raak, ja, je doet het veel te vaak. Een sportieve vent zoals jij, is vast met dit cadeautje blij.

Sint en Piet

Gedicht 2

Beste ….,

Sint zat eens te denken, wat hij een sportief iemand als jou zou schenken. kickboksen, daar zit je nu op, en volgens mijn pieten zit je al bij de top.

je gaat met plezier naar de sportschool, want daar word je fit en heb je met iedereen veel lol. met dit mooie kado wordt je volgens mijn Pieten erg blij, want nu wordt het kickboksen nog leuker en hoor je er echt bij!

Sint en Piet

Geef een antwoord

Voor 16:00 uur besteld,
morgen in huis.
Gratis verzending vanaf € 50,-

Algemene info

Informatie

Openingstijden

Contact

 • Maandag
  10:00-16:00
 • Dindag
  10:00-16:00
 • Woensdag
  10:00-16:00
 • Donderdag
  10:00-16:00
 • Vrijdag
  10:00-16:00
 • Zaterdag
  11:00-15:00
Copyright ©2022 Muaythai.nl. Alle rechten voorbehouden.