Voor 16:00 besteld? Morgen in huis* | Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,- (daaronder € 4,95) | Winkel nabij Rotterdam | Vragen? Bel 010-226 38 68

Pads training

Pads training

Pads trainingHet is belangrijk dat een kickbokser traint op pads. Het is erg goed voor je uithoudingsvermogen en kracht. Pad training is een training waarbij u met behulp van bokshandschoenen allerlei gevechtstechnieken uitvoert op stoot/trapkussens (pads). Het is een uitdagende en effectieve manier om niet alleen uw conditie te verbeteren, maar ook kunt u hiermee eventueel werken aan verbetering van uw boks/kickboks-technieken.

Het is effectief op alle niveaus en kan daarom ook uitstekend dienen als onderdeel van je trainings-programma. Hiermee wordt namelijk niet alleen gewerkt aan je uithoudingsvermogen, maar ook aan uw kracht, lenigheid en coördinatie. Een professioneel kickbokser traint minimaal 3 keer per week op de pads ter voorbereiding van een wedstrijd. Door te trainen op pads verbeter je alle stoot, trap, knie en verdedigingstechnieken. Hier ziet u een filmpje waarin een vechter traint pads.

Muay Thai, pad training, pads

Copyright ©2020 MuayThai.nl. Alle rechten voorbehouden.