Muaythai.nl bezorgt super snel
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Muaythai.nl bezorgt super snel
€ 4,95 verzendkosten
en vanaf € 50,- gratis.
Mag ik mijn artikelen retouren?

Je kunt rustig over je aankoop nadenken. Als je niet volledig tevreden bent met je bestelling mag je deze binnen 30 dagen naar ons terugsturen.

Ingewikkeld? Het belangrijkste is dat jij altijd de verplichte zichttermijn krijgt. Zorg er bij retouren natuurlijk wel voor dat het artikel in de originele verpakking zit met de labels eraan bevestigd.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn (deels) voor eigen rekening. Deze kosten bedragen 4,95 per pakket.

Uitgesloten van retourneren zijn: verzorgingsproducten, kruisbeschermers, bitjes, binnenhandschoenen en bandages. Deze producten worden wegens hygiënische redenen niet retour geaccepteerd.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@muaythai.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Hoe kan ik mijn artikelen retouren?

We krijgen natuurlijk vooraf graag even een seintje zodat we voor een snelle terugbetaling of ruiling kunnen zorgen. Daarom start elke retourzending via ons retourportaal:

Uitgesloten van ruilen voor een andere maat of kleur zijn: verzorgingsproducten, kruisbeschermers, bitjes, binnenhandschoenen en bandages. Deze producten worden ook niet retour geaccepteerd.

U mag eenmaal kosteloos ruilen voor een andere maat. Mocht u daarna alsnog het product definitief retouren brengen we alle gemaakte verzendkosten in rekening. Dit om misbruik te voorkomen en de CO2-afdruk te minimaliseren.

Zwaardere producten zoals muurbeugels, muursteunen en aqua bags kunnen alleen in de winkel geretourneerd worden.

Het retourportaal wijst zichzelf en vraagt u om uw postcode en track-en-trace nummer dat u eerder heeft ontvangen.

Voor België gelden andere tarieven: 9,95 voor zowel retourneren als ruilen ivm de hogere verzendkosten voor ons.

Tips voor verzending

 • Bewaar je verzendbewijs. Daarmee kunnen we je verzending traceren mocht er iets misgaan.
 • Zorg dat alle producten netjes in de originele verpakkingen zitten met de kaartjes eraan. Gebruikte producten nemen we niet retour.
 • Meerdere artikelen retour? Dan kan alles gewoon in dezelfde doos.

Je kunt natuurlijk ook gewoon even je bestelling komen afgeven in onze winkel.

Moet ik betalen bij retouren?

Ja. Een gedeelte van de kosten van de retourzending betaal jij. Om het te minimaliseren nemen wij een deel van de verzendkosten voor onze rekening. Zodoende ben je niet meer dan 4,95 per pakketje kwijt.

Wil je jouw bestelling ruilen voor een andere maat? Dan is dat gratis en nemen wij de kosten volledig voor onze rekening.

U mag eenmaal kosteloos ruilen voor een andere maat. Mocht u daarna alsnog het product definitief retouren brengen we alle gemaakte verzendkosten in rekening. Dit om misbruik te voorkomen en de CO2-afdruk te minimaliseren.

Voor België gelden andere tarieven: 9,95 voor zowel retourneren als ruilen ivm de hogere verzendkosten voor ons.

Kan ik mijn retour laten ophalen?

Nee. Op dit moment bieden wij een dergelijke service niet aan.

Wat is het retouradres?

Je kunt de retourzending adresseren aan:

Muaythai.nl
Fascinatio Boulevard 1164
2909 VA Capelle aan den IJssel

Kan ik mijn retourmelding nog annuleren?

Natuurlijk, je mag je altijd bedenken. Je hoeft in dat geval verder niets te doen. Behalve dan je bestelling betalen als je dat nog niet had gedaan.

Hoe weet ik of jullie mijn retourzending ontvangen hebben?

We mailen je zodra je retourzending verwerkt is. Meestal is dat binnen 3 werkdagen nadat je deze hebt teruggestuurd.

Hoe snel word ik terugbetaald na retourneren?

Zodra je retourzending verwerkt is (meestal binnen 3 werkdagen) wordt ook direct je geld teruggestort. In de meeste gevallen staat het dan binnen 2 dagen weer op je rekening.

Voor 16:00 uur besteld,
morgen in huis.
Gratis verzending vanaf € 50,-

Algemene info

Informatie

Openingstijden

Contact

 • Maandag
  10:00-16:00
 • Dindag
  10:00-16:00
 • Woensdag
  10:00-16:00
 • Donderdag
  10:00-16:00
 • Vrijdag
  10:00-16:00
 • Zaterdag
  11:00-15:00
Copyright ©2022 Muaythai.nl. Alle rechten voorbehouden.