Voor 16:00 besteld? Morgen in huis* | Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,- (daaronder € 4,95) | Winkel nabij Rotterdam | Vragen? Bel 010-226 38 68

Saenchai

Saenchai

Suphachai Saenpong (geboren in Thailand op 30 juli 1980) beter bekend als Saenchai is één van de bekendste Thaise vechters van de laatste jaren, sommige mensen vinden dat hij de aller beste Thaibokser aller tijden is. Saenchai komt uit een klein dorpje in het Noordoosten van Thailand en werd net als veel Thaise kinderen op zes jarige leeftijd daar op thaiboksen gezet.  Saenchai heeft in totaal 11 wereldtitels gewonnen in het thaiboksen in meerdere gewichtsklassen. Saenchai heeft ook gebokst, in het boksen heeft hij 5 keer gevochten, van deze 5 wedstrijden heeft hij er 0 verloren en hij heeft 2 knock-out´s op zijn naam staan. Hij is ook de PABO featherweight (57 KG) kampioen geweest.

Saenchai is wereldberoemd geworden door zijn unieke vechtstijl. Saenchai maakt namelijk gebruik van oude Muay Boran (de oude vorm van Thaiboksen) technieken. Zijn meest bekende techniek dat Saenchai gebruikt is de Cartwheel kick (de radslag trap), een andere hele bekende techniek van Saenchai is de springende binnenkant lowkick.

Saenchai

Copyright ©2020 MuayThai.nl. Alle rechten voorbehouden.