Sets

Resultaat 1–40 van de 105 resultaten wordt getoond

Meer dan 100 kickbox sets

We hebben een ruime keuze aan complete kickboks sets waar echt alles in zit. Zo kom je goed voorbereid aan op de training en kan je direct 100% meedoen! En natuurlijk hebben we voor ieder budget een passende set.

Best verkochte dames kickbox set

Zowel in de winkel als online is de Kickbox Set Domination roze de best verkochte set. Deze set heeft 100% leren bokshandschoenen en stevige voorgevormde scheenbeschermers. Daarnaast zit er nog een bitje en een paar bandages in. Kortom, alle kickboks spullen die je echt nodig hebt. Veel vrouwen vinden een kickboks broekje met die hoge splits aan de zijkanten niet fijn en trainen liever in een lange broek. Prima toch! Gewoon doen!

Beginners kickbox set

Alle sets die we verkopen kunnen worden gebruikt door beginners en ervaren sporters. Je ziet wel vaak dat mensen die net beginnen niet het duurste willen kopen. Ze weten niet of ze het kickboksen echt leuk blijven vinden. Voor die categorie mensen is bijvoorbeeld de XPRT Basic set een goede keuze. Dan heb je echt leren bokshandschoenen, goede scheenbeschermers en alle beschermers die je nodig hebt. Ook vrouwen kunnen deze set gebruiken en kiezen dan voor extra bandages in plaats van de kruisbeschermer.