Muaythai.nl bezorgt super snel
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Muaythai.nl bezorgt super snel
€ 4,95 verzendkosten
en vanaf € 50,- gratis.
Aanbieding!

Verzorgingspakket voor Bokshandschoenen

 • Beschrijving

  Wil je ook dat je bokshandschoenen weer als nieuw gaan ruiken? Koop dan het Verzorgingspakket voor Bokshandschoenen. Door het gebruik van de spray kun je je bokshandschoenen verlossen van die nare zweet geur! De Fresh KO spray geeft de bacterien die voor die nare luchtjes zorgen geen kans. Je kan de spray natuurlijk ook gebruiken voor je scheenbeschermers en zelfs voor je schoenen.

  Dit is hét ultieme verzorgingspakket voor je Boks spullen! Je krijgt in dit pakket 3 items namelijk; dé fresh KO spray, Hayabusa Deodorizer & een potje leervet. Heel simpel gezegd, zonder dit pakket zijn je handschoenen niet hygiënisch.

  De spray ruikt naar mint en is dus voor zowel mannen als vrouwen lekker fris! De Fresh KO kan het beste gebruikt worden gelijk bij aanschaf van nieuwe bokshandschoenen. De Fresh KO bokshandschoenen spray is ook te koop bij onze winkel in Capelle aan den IJssel. We zijn 6 dagen in de week geopend.

  We kennen het allemaal, zweet en eventuele verzorgingsproducten van uw sparringpartner op uw handschoenen. Omdat in zweet bepaalde zuren zitten kan dit op den duur desastreus zijn voor het mooie uiterlijk van uw lederen handschoenen.

  Vandaar ons speciaal ledervet voor leder wat wordt blootgesteld aan zweet en chemicaliën. We hebben leervet potje 50 ml nu vast in ons assortiment, dus laat deze zeker niet liggen bij de aanschaf van een mooie nieuwe set bokshandschoenen.

  De Hayabusa Deodorizer bestaat uit twee stukken die je in de binnenkant van je handschoenen stopt na de trainingen. Deze stukken zijn gevuld met een puur natuurlijke producten (bamboe en koolstof) die als eigenschap hebben om vocht uit de handschoenen te onttrekken.

  Ze nemen perfect het zweet op en zodoende blijven je handschoenen langer fris. Tevens voorkomen ze bacteriegroei en schimmelvorming in je bokshandschoenen. Deze krijgen veel te verduren door al het zweet wat ontwikkeld wordt en zo houd je deze dus langer in betere staat.

  kickbokswinkel in Capelle aan den IJssel kopen. We zijn 6 dagen in de week geopend. Parkeren kan voor de deur en is gratis!

  Inhoud: Fresh KO, Hayabusa Deodorizer & Leervet

 • Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Verzorgingspakket voor Bokshandschoenen” te beoordelen

Voor 16:00 uur besteld,
morgen in huis.
Gratis verzending vanaf € 50,-

Algemene info

Informatie

Openingstijden

Contact

 • Maandag
  10:00-16:00
 • Dindag
  10:00-16:00
 • Woensdag
  10:00-16:00
 • Donderdag
  10:00-16:00
 • Vrijdag
  10:00-16:00
 • Zaterdag
  11:00-15:00
Copyright ©2022 Muaythai.nl. Alle rechten voorbehouden.